Predavanje

Političnost spomenika i kultura sjećanja na području bivše Jugoslavije

Autor/izvor: DAZ 16/05/2011

Projekt aRs PUBLICae u suradnji sa Zelenom akcijom poziva Vas na predavanje koje će se održati u petak 20. svibnja u 20 sati u Zelenoj akciji, Frankopanska 1, dvorište, prizemlje

Predavanje će održati dr. sc. Vjeran Pavlaković, predavač kolegija Kultura sjećanja pri Odsjeku za kulturalne studije Filozofskog fakulteta u Rijeci. Predavanje o spomenicima u kontekstu njihovog političkog značenja i društvene uloge biti će iz kulturološke, a ne likovne perspektive. Podršku je pružilo Ministarstvi kulture RH. Više na 1postozaumjetnost.

aRs PUBLICae projekt je višestrukih društvenih ciljeva kojemu je svrha prije svega angažirano interdisciplinarno promišljanje umjetničkoga sadržaja u javnom prostoru.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: