Poziv

Prezentacija projekta "Zagreb za mene"

Autor/izvor: DAZ 25/02/2015

Društvo arhitekata Zagreba Vas poziva na prezentaciju projekta "Zagreb za mene" koja će se održati 03. ožujka 2015. u 18h u prostorima DAZ-a, Trg Bana Jelačića 3/1.

Zagreb za mene je projekt urbane revitalizacije javnih prostora u gradu Zagrebu kroz provedbu 17 zahvata i intervencija u javnim prostorima na području cijeloga grada. Za svaku od pojedinih lokacija provest će se arhitektonsko-urbanistički natječaj. Projekt je pokrenut od Društva arhitekata Zagreba (DAZ) u suradnji s Arhitektonskim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu, Katedra za urbanizam i Gradom Zagrebom. U cijelom procesu, osim aktivnog uključivanja struke očekuje se i sudjelovanje građana, te građanskih udruga i drugih inicijativa sa svojim idejama i doprinosima u ovome projektu.

Projekt će na prezentaciji predstaviti tim Zagreba za mene, a s obzirom na to da je ovo najveći projekt DAZ-a unazad više godina, te će rezultirati s promjenama i unaprjeđenjima javnih prostora u našem gradu, pozivamo Vas na sudjelovanje i Vaš doprinos razvoju grada. Kako se lokacije budućih zahvata i intervencija biraju kroz participativan proces u kojem sudjeluju stručna javnost, građani, udruge i lokalna samouprava, ideje o lokacijama u Zagrebu koje bi se mogle obraditi ovim projektom uvelike su dobrodošle i od Vas.

Također, kako će se tijekom projekta provoditi 17 natječaja, pozivamo Vas da se javite ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje u radnim tijelima natječaja (Ocjenjivački sud, Tehnička komisija, te tajnici) na adresu natjecaji@d-a-z.hr , s priloženim životopisom.

Veselimo se vašem dolasku i sudjelovanju.

Teo Budanko dipl. ing. arh.
Predsjednik Društva arhitekata Zagreba

Za sve sugestije i pitanja obratite se na zagrebzamene@d-a-z.hr

Više o projektu Zagreb za mene saznajte ovdje te nas pratite na stranicama DAZ-a.


    

   


Medijski partneri:

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: