Poziv na sudjelovanje

Prijave za ljubljansku Izložbu produkt dizajna

Autor/izvor: DAZ 21/08/2012

Ovogodišnja Izložba produkt dizajna, s drugim dizajnerskim događanjima i izložbama čini središnji dio velikog Design Expo-a, koji se od 18. listopada do 18. studenog održava u okviru Mjeseca oblikovanja u Ljubljani.

Izložba produkt dizajna je međunarodno predstavljanje originalnih, inovativnih i dobro izrađenih predmeta budućnosti okrenutih dizajnera, tvrtki i institucionalnog djelovanja u sferi okoliša, rada, prometa, urbanizma, računalnih igara, društva, mode i ostalog.

Izložba je otvorena – i besplatna – za pojedinačne dizajnere, timove i tvrtke iz Slovenije i jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Grčka, Bugarska, Rumunjska, Turska i Mađarska).

Prijavni obrazac za sudjeovanje na izložbi može se pronaći ovdje, a krajnji rok za prijave je 5. rujna 2012.

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: