Poziv na sudjelovanje

Prijave za ljubljansku Izložbu produkt dizajna

Autor/izvor: DAZ 21/08/2012

Ovogodišnja Izložba produkt dizajna, s drugim dizajnerskim događanjima i izložbama čini središnji dio velikog Design Expo-a, koji se od 18. listopada do 18. studenog održava u okviru Mjeseca oblikovanja u Ljubljani.

Izložba produkt dizajna je međunarodno predstavljanje originalnih, inovativnih i dobro izrađenih predmeta budućnosti okrenutih dizajnera, tvrtki i institucionalnog djelovanja u sferi okoliša, rada, prometa, urbanizma, računalnih igara, društva, mode i ostalog.

Izložba je otvorena – i besplatna – za pojedinačne dizajnere, timove i tvrtke iz Slovenije i jugoistočne Europe (Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija, Albanija, Grčka, Bugarska, Rumunjska, Turska i Mađarska).

Prijavni obrazac za sudjeovanje na izložbi može se pronaći ovdje, a krajnji rok za prijave je 5. rujna 2012.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: