Think Space

Prijavite se za Think Space Nekonferenciju u Laubi!

Autor/izvor: DAZ 15/01/2013

Otvorene su prijave za ovogodišnju Think Space/Misli prostor Nekonferenciju koja će se održati u Laubi od 22. do 24. veljače! Pozivamo Vas da se prijavite i družite s nagrađenim autorima i žiratorima koji dolaze sa svih strana svijeta. Za članove Društva arhitekata Zagreba kotizacija iznosi 250 kn. Više informacija potražite na www.think-space.org i službenim Facebook stranicama Think Spacea.

Nakon uspješno održane prve Think Space Nekonferencije 2011. godine, i u novom ciklusu družit ćemo se s posebnim gostima, žiratorima i nagrađenim autorima u Laubi, od 22. do 24. veljače. Pogodnosti rane kotizacije možete iskoristit do 22. siječnja 2013. godine, a članovi DAZ-a imaju poseban popust i za njih kotizacija iznosi 250 kn.

Prijaviti se možete ovdje.

Osim ponude smještaja po principu Couchsurfinga, gostima iz Hrvatske i inozemstva osiguran je povoljan smještaj u hotelima i hostelima:
Hotel Dubrovnik
Four Points by Sheraton Panorama Hotel
Hostel Shappy

Kako je bilo na Think Space Nekonferenciji u Laubi od 18. do 20.11.2012. možete saznati ovdje.

Unutar Think Space Past Forward ciklusa održana su tri natječaja:

Izložba radova pristiglih na natječaje održat će se u njujorškoj galeriji Storefront for Art and Architecture.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: