Umjetničko-ekološko kampiranje

Prirodu treba graditi

Autor/izvor: DAZ 12/09/2013

BadCo. U suradnji sa Zelenom Akcijom počinje sezonu uz umjetničko-ekološko kampiranje na Jakuševcu. Pozivaju vas na 24-satno kampiranje na livadi između Savskog nasipa i rijeke Save, nedaleko od zagrebačkog komunalnog odlagališta otpada Prudinec/Jakuševac i sajma rabljene robe Hrelić. Više o prijavama i sudionicima pročitajte u nastavku.

Naselimo kroz 24 sata jednu od ekološki najproblematičnijih zagrebačkih zona zajedno s umjetnicima, aktivistima i stručnjacima koji će tijekom 24-satnog programa izvesti svoje performanse, izložiti radove i otvoriti diskusije na teme ekologije i grada, otpada i njegovog zbrinjavanja.

Pridružite se u kampu svojim šatorom, kamp kućicom ili vrećom za spavanje, sudjelujete u diskusijama, pratite izvedbe i provedite noć na lokaciji privremenog umjetničko-istraživačkog kampa.

U programu sudjeluju slijedeći umjetnici: BADco., Ana Hušman, Davor Sanvinčenti, Alen i Nenad Sinkauz, Slaven Tolj, Željko Zorica Šiš te brojni drugi stručnjaci i aktivisti.

Zbog ograničenog broja mjesta, rezervacije su otvorene do 07.09.2013.
Mjesto za kampiranje je besplatno. Rezervacije mjesta za kampiranje na e-mail: prirodu.treba.graditi@gmail.com

Organizacija: BADco. uz pomoc Zelene Akcije

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: