Promocija

Priručnik za privremeno korištenje napuštenih prostora u Italiji

Autor/izvor: DAZ / DAI - SAI 11/08/2014

Razgovor s autorima i promocija knjige TEMPORIUSO - priručnik za privremeno korištenje napuštenih prostora u Italiji održat će se u utorak, 12. kolovoza u 20 sati u MMC-u Luka u Puli.

Društvo arhitekata Istre vas poziva na prezentaciju knjige TEMPORIUSO - Priručnik za privremeno korištenje napuštenih prostora u Italiji. Knjigu, koja je objavljena 2014. godine u Milanu, prezentirat će autori istraživanja, arhitekti Isabella Inti i Matteo Persichino.

Priručnik za privremeno korištenje nastao je iz potrebe za redefiniranjem pojma degradiranog gradskog područja (industrijskog, vojnog, stambenog). Knjiga mapira takve prostore u Milanu, predlaže potencijalne oblike korištenja, detektira moguće korisnike te na taj način osmišljava novi životni ciklus nekadašnjih vitalnih prostora grada.

Nakon prezentacije knjige uslijedit će rasprava s autorima o pulskom kontekstu i mogućnostima uvođenja politike privremenog korištenja za napuštena vojna područja u Puli.

Razgovor će se voditi na engleskom jeziku, a moderirat će ga Emil Jurcan.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: