Stručno usavršavanje

Program stručnog usavršavanja u graditeljstvu pri Arhitektonskom fakultetu

Autor/izvor: DAZ 07/05/2013

Od ožujka 2013. godine Arhitektonski fakultet Sveučilišta u Zagrebu ovlašten je za provedbu programa stručnog usavršavanja (temeljem suglasnosti Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja).

Stručno usavršavanje obuhvaća različite oblike usavršavanja stjecanjem i unapređivanjem stručnog znanja za obavljanje poslova prostornog uređenja i graditeljstva. Pohađanje tečajeva i sudjelovanje na skupovima, odnosno održavanje predavanja na njima, smatra se stručnim usavršavanjem ako se oni provode prema petogodišnjem programu za kojeg je dana suglasnost Ministarstva nadležnog za poslove prostornog uređenja i graditeljstva.

U petogodišnji program stručnog usavršavanja pri Arhitektonskom fakultetu uvršteno je više od trideset aktivnosti (predavanja, seminari i radionice) podijeljenih u 4 stručna područja:
 

Arhitektura (A)
Graditeljsko naslijeđe (GN)
Urbanizam (U)
Zgradarstvo (Z)


Pozivamo Vas da posjetite web stranice Arhitektonskog fakulteta gdje se nalaze stranice Stručnog usavršavanja sa programom i rasporedom aktivnosti za 2013. godinu kao i sve druge obavijesti vezane na stručno usavršavanje u graditeljstvu pri Arhitektonskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Za komunikaciju možete koristiti adresu elektroničke pošte strucno.usavrsavanje@arhitekt.hr.

Nadamo se da će te u popisu aktivnosti pronaći zanimljive teme i sadržaje za Vaše stručno usavršavanje.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku