Radionica

Radionica AF/SC

Autor/izvor: AF 22/02/2012

Pozivaju se studenti zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj radionici AF/SC da pošalju svoje prijave do 24.02.2012. Radionica se održava u Galeriji SC u Zagrebu od 30. travnja do 6. svibnja 2012. godine. U formatu jednotjednog koncentriranog studijskog rada odabrani studenti bave se zadatkom srodnim onima s prve godine studija. Voditelji radionice su Petar Mišković i Mia Roth Čerina.

Radionica AF/SC 2
Radionica Kabineta za osnove arhitektonskog projektiranja

Pozivaju se studenti zainteresirani za sudjelovanje na ovogodišnjoj radionici AF/SC da pošalju svoje prijave.
 
Radionica je otvorena za studente preddiplomskog (osim studenata prve godine) i diplomskog studija arhitekture i urbanizma. Za sudjelovanje u radionici odabire se 12-16 studenata. Prilikom odabira prednost imaju studenti s boljim uspjehom na kolegijima Arhitektonsko projektiranje I i II.
 
Radionica se održava u Galeriji SC u Zagrebu od 30. travnja do 6. svibnja 2012. godine. U formatu jednotjednog koncentriranog studijskog rada odabrani studenti bave se zadatkom srodnim onima s prve godine studija.

Voditelji radionice su Petar Mišković i Mia Roth Čerina.
 
http://www.kontejner.org/field
http://old.d-a-z.hr/?sec=studentskiprojekt&id=17

U prijavi treba navesti:
_ime i prezime
_e-mail adresu i broj telefona
_godinu upisa preddiplomskog studija
_ocjene iz kolegija Arhitektonsko projektiranje I i II te ime nastavnika/ce
_trenutni status studenta/ice
 
Prijavi treba priložiti uzorak dosadašnjeg rada – prikaz odabranog projekta ili reducirani portfolio – u pdf formatu (1 dokument, 1-3 A4 stranice, naziv dokumenta: imeprezime.pdf).
 
Prijave treba poslati do 24. veljače na adrese: petar.miskovic@arhitekt.hr i mroth@arhitekt.hr
 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: