Prijava za radionicu

Regeneration - radionica iz održivosti gradnje

Autor/izvor: DAZ 24/01/2015

Macro Design Studio u suradnji s International Living Future Institute (ILFI) organizira REGENERATION, prvi europski natječaj u cijelosti baziran na LBC protokolu, certificiranom programu kojim se pomiču granice u realizaciji održive gradnje.

"Regeneration" je radionica na kojoj tim mladih profesionalac dobiva zadatak obnoviti postojeću javnu zgradu unutar zajednici na održiv način, omogućujući sinergijski razvoj, projektiranje i odgovarajući na zahtjeve integrativnog dizajna. Cilj je ostvariti najbolje rezultate za obnovu zgrade u smislu energetske učinkovitosti i odnosa sa socijalnim i urbanim okruženjem. Regeneration je prvi natječaj za arhitekte i inženjere koji se provodi u skladu sa The Living Building Challenge™ (LBC) certificiranim programom gradnje koji zagovara najrazvijenije mjere održivosti u izgrađenom okolišu te teži smanjenju jaza između trenutnih ograničenja u ovom polju i krajnje mogućih solucija.

REGENERATION će se održati u Centrale Fies, Dro (Trento – Italij), od 15. do 18. travnja, 2015. Rok za prijavu je 30. siječanj 2015, a više informacija saznajte ovdje i u brošuri ovdje.

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku