Natječaj

Rezultati natječaja za novi vizualni identitet HKA

Autor/izvor: HKA 21/12/2011

Na javni natječaj, koji je Komora raspisala 28.10.2011. god. stiglo je ukupno 30 radova. Ocjenjivački sud je donio jednoglasnu odluku o dodjeli nagrade radu timu autora Siniše Radića i njegove suradnice Jelene Tomašević.

Na javni natječaj, koji je Hrvatska komora arhitekata raspisala 28.10.2011. god. u propisanom roku i sukladno Općim uvjetima Natječaja za dizajn vizualnog identiteta Hrvatske komore arhitekata, javilo se ukupno 30 radova.

Ocjenjivački sud u sastavu, Boris Fiolić, Tomislav Ćurković i Helena Paver Njirić, uz stručnu konzultantsku suradnju slovenskog dizajnera Jana Jagodiča, nakon četiri održane sjednice donijeli su jednoglasnu odluku o dodjeli nagrade radu timu autora Siniše Radića i njegove suradnice Jelene Tomašević.

Novi dizajn vizualnog identiteta, po mišljenju Ocjenjivačkog suda, karakterizira jednostavnost i likovna čitljivost znaka, te ukupna visoka dizajnerska kvaliteta, kao i primjenjivost u različitim aplikacijama.

U prostorijama Hrvatske komore arhitekata sredinom siječnja 2012. god. organizirati će se Izložba natječajnih radova s javnog Natječaja za dizajn vizualnog identiteta.

Vijest o Izložbi biti će objavljena na web stranici Hrvatske komore arhitekata. 

Raspis natječaja

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: