Natječaj

Samoodrživi habitat

Autor/izvor: DAZ 24/07/2013

Institute for Advanced Architecture of Catalonia objavljuje 5. natječaj napredne arhitekture na temu „Samoodrživi habitat“ ("Self-Sufficient Habitat").

Cilj natječaja je promocija diskusije i istraživanja kroz koje će se stvoriti uvid, ideje i koncepti koji mogu pomoći stvaranju vizije kako će grad i habitat 21. stoljeća izgledati.

Natječaj je otvoren za arhitekte, inženjera, dizajnere i planere koji žele doprinijeti procesu stvaranja svijeta u kojem će se ugodnije i bolje živjeti razvijajući scenarije spremne ponuditi odgovore na izazove iz područja kao što su ekologija, arhitektura, planiranje i informacijske tehnologije.

Nagradni fond od 50 000 EUR će biti raspodijeljen prema nahođenju mnogobrojnog ocjenjivačkog suda, u kojem možda treba istaknuti neke od uglednih arhitekata i djelatnika na srodnim poljima arhitekture kao što su Aaron Betsky, Manuel Gausa, Juan Herreros, Eric Owen Moss i drugi. Svi članovi imaju iskustva u tematskim poljima kao što su samoodrživo stanovanje, smart cities, eko stanovanje i slično.

Registracija je besplatna, a radovi se predaju isključivo u formatu PDF putem interneta do 30. rujna 2013.

Više informacija:
Pujades 102 baixos, Poble Nou
08005 Barcelona, Spain.

fax 93 300 43 33 
contact@advancedarchitecturecontest.org 
http://www.advancedarchitecturecontest.org/

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: