Natječaj

Samoodrživi habitat

Autor/izvor: DAZ 24/07/2013

Institute for Advanced Architecture of Catalonia objavljuje 5. natječaj napredne arhitekture na temu „Samoodrživi habitat“ ("Self-Sufficient Habitat").

Cilj natječaja je promocija diskusije i istraživanja kroz koje će se stvoriti uvid, ideje i koncepti koji mogu pomoći stvaranju vizije kako će grad i habitat 21. stoljeća izgledati.

Natječaj je otvoren za arhitekte, inženjera, dizajnere i planere koji žele doprinijeti procesu stvaranja svijeta u kojem će se ugodnije i bolje živjeti razvijajući scenarije spremne ponuditi odgovore na izazove iz područja kao što su ekologija, arhitektura, planiranje i informacijske tehnologije.

Nagradni fond od 50 000 EUR će biti raspodijeljen prema nahođenju mnogobrojnog ocjenjivačkog suda, u kojem možda treba istaknuti neke od uglednih arhitekata i djelatnika na srodnim poljima arhitekture kao što su Aaron Betsky, Manuel Gausa, Juan Herreros, Eric Owen Moss i drugi. Svi članovi imaju iskustva u tematskim poljima kao što su samoodrživo stanovanje, smart cities, eko stanovanje i slično.

Registracija je besplatna, a radovi se predaju isključivo u formatu PDF putem interneta do 30. rujna 2013.

Više informacija:
Pujades 102 baixos, Poble Nou
08005 Barcelona, Spain.

fax 93 300 43 33 
contact@advancedarchitecturecontest.org 
http://www.advancedarchitecturecontest.org/

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: