Seminar

Seminar programa EU Kultura 2007. – 2013. u Zagrebu

Autor/izvor: UHA 05/07/2012

U petak, 6. srpnja, s početkom u 10 sati, u prostorijama Udruženja hrvatskih arhitekata u Zagrebu, u organizaciji Službe za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture, održat će se seminar programa Europske unije Kultura 2007. – 2013.

Na početku seminara sudionike će pozdraviti pomoćnica ministrice kulture gđa. Tamara Perišić te ispred domaćina gđa. Ana Šilović (UHA) nakon čega će Martina Borovac Pečarević i Mladen Špehar iz Službe za kulturnu kontaktnu točku Ministarstva kulture pružiti osnovne informacije o Programu.

Praktične i korisne informacije o sudjelovanju i koordinaciji europskih projekata doznat ćete od iskusnih koordinatora u projektima odnosno Miljenke Buljević koja je ispred udruge Kulturtreger koordinator europskog projekta Criticize This! i Ane Šilović kao koordinatorice u netom završenom projektu Unfinished Modernisations. Posebna gošća seminara bit će Darka Radosavljević iz udruge Remont iz Srbije koja će više riječi reći o svom aktivnom sudjelovanju u projektu Criticize This!

Program Kultura namijenjen je svim javnim i privatnim institucijama iz područja kulture te im pruža mogućnost sufinanciranja projekata u kojima do sada s europskim kolegama sudjeluju već brojni hrvatski projektni partneri odnosno hrvatske institucije iz područja kulture. Program pruža širok spektar suradnje i aktivnosti na europskoj razini, a seminar će pružiti informacije o vrstama projekata, načinu prijave, partnerstvima u projektima kao i načinu ispunjavanja prijavnice.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prethodnu prijavu na ccp@min-kulture.hr

Program seminara

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: