Fotografija i arhitektura

Skrivena dvorišta Zagreba

Autor/izvor: DAZ / vizkultura.hr 02/11/2014

Skrivena dvorišta Zagreba“ je natječaj za izložbu fotografija, koji u sklopu projekta Adventski kalendar organizira autorski tim studenata u sastavu Luka Krstulović, Matija Pajić, Antonio Jakubek, Ana Mušćet, Kristina Crnek Vidović i Petra Orbanić.

Odabrani radovi bit će izloženi u sklopu manifestacije Adventski prolaz  koja će se održati prilikom uređenja novootvorenog pješačkog prolaza između Bakačeve i Cesarčeve ulice, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića, u trajanju od 19.- 21.prosinca 2014. godine.

Tema izložbe su nepoznati, često skriveni i zapušteni prolazi i prostori dvorišta unutar blokova Donjeg grada, čija će se vrijednost i potencijal ovim putem predstaviti stanovnicima Zagreba i drugim posjetiteljima, u svrhu njihove revitalizacije i aktiviranja u nadolazećim adventima.

Prijavite svoje fotografije i iznenadite organizatorski tim

Tehničke informacije:
- fotografije pošaljite najkasnije do 10. prosinca 2014., na mail adventskiprolaz@gmail.com
- svaki sudionik predaje najviše 3 fotografije, uz navođenje lokacije svakog pojedinog motiva (adresa ili prikaz na karti grada)
- fotografije moraju biti crno-bijele, u visokoj rezoluciji (preporučeno 300 dpi)
- ispis fotografija bit će na podlogama dimenzija B2 (50 x 70 cm)
- svaki autor osobno odgovara za prikazani motiv i suglasan je da njegovi radovi bez naknade mogu biti objavljivani na web stranicama, društvenim mrežama, te ostalim medijima i publikacijama u svrhu promocije Adventskog prolaza
- radovi neće od strane organizatora biti korišteni u komercijalne svrhe
- žiri natječaja čini 5 članova čija će imena biti naknadno objavljena

Izvor: vizkultura.hr

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: