Stručni obilazak lokacije

Stručni obilazak lokacije natječaja za odsjeke PMF-a

Autor/izvor: DAZ 03/09/2014

DAZ i Sveučilište u Zagrebu organiziraju obilazak lokacije i stručni kolokvij u okviru Natječaja za izradu  idejnog arhitektonskog rješenja za realizaciju za potrebe sastavnice Sveučilišta u Zagrebu - PMF-a: Biološkog, Geografskog i Geološkog odsjeka na lokaciji Horvatovac, Kampus Sjever.

U sklopu Natječaja za izradu  idejnog arhitektonskog rješenja za realizaciju za potrebe sastavnice Sveučilišta u Zagrebu – Prirodoslovno-matematičkog fakulteta: Biološkog, Geografskog i Geološkog odsjeka na lokaciji Horvatovac, Kampus Sjever, Društvo arhitekata Zagreba (DAZ), kao provoditelj natječaja i Sveučilište u Zagrebu u svojstvu raspisivača natječaja organiziraju obilazak lokacije sa stručnim vodstvom i kolokvij o natječaju u ponedjeljak,  8. rujna 2014. godine s početkom u 12h. Kolokvij će se održati na Geološko-paleontološkom zavodu PMF-a, predavaonica 008, Horvatovac 102a.

Rezultati

Gradska knjižnica Grada Zagreba - PAROMLIN

28/02/2019

Objavljujemo rezultat Natječaja GRADSKE KNJIŽNICE GRADA ZAGREBA-PAROMLIN

Novosti

Program rada + članarine za 2019.

29/01/2019

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2019. godinu

Rezultati

Natječaj Dvorana za bacačke discipline Mladost

24/11/2018

Objavljujemo rezultat Natječaja za bacalište u sklopu Sportskog parka „Mladost“


VIII Dani zagrebačke arhitekture 2018

Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:

Partneri:

 


 

Medijski partneri:


Sponzori: