Umjetnost

Tragovi u snijegu ili krugovi u žitu

Autor/izvor: DAZ 28/02/2012

Umjetnica Sonja Hinrichsen uz pomoć volontera oslikala je snijegom prekrivenu livadu ostavljajući tragove stopala. Projekt nazvan Snow Drawings organiziran je kao akcija lokalne zajednice u Coloradu. Privremena instalacija predviđena je da traje dok je snijega i da se u potpunosti prepusti svim željama i hirovima majke prirode.

Iako djeluje proprilično pravilno i uredno, njene upute lokalnim entuzijastima koji su sudjelovali u ovoj akciji, bile su sasvim ležerne. Različitost i nepravilnost je ono što svakom djelu daje određeni šarm, tako je i hodanje poptuno individualna stvar, a različiti otisci i dubina zagaza ovom umjetničkom djelu savršeno pristaje.

U nastavku pogledajte fotografije i snimku iz zraka ove snježno-umjetničke idile.

Fotografije: www.booooooom.com

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: