Poziv

Tvoja animacija na medijskoj fasadi MSU

Autor/izvor: DAZ / animafest.hr 16/01/2015

Kao nastavak uspješne suradnje započete 2012., Animafest Zagreb u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti objavljuje otvoreni poziv Animation goes MSU! za trokanalne site-specific animirane radove u trajanju do 10 minuta koji će se prikazati na medijskoj fasadi MSU-a.

Svjetski festival animiranog filma Animafest Zagreb pozvao je sve zainteresirane da prijave svoje site-specific animirane radove za prikazivanje na medijskoj fasadi zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti tijekom ovogodišnjeg izdanja, kao i povjesničare, teoretičare animacijskih studija i ostale stručnjake za sudjelovanje na Međunarodnom znanstvenom skupu Animafest Scanner II 2015. Radovi odabrani na novom natječaju prikazat će se od 26. svibnja do 14. lipnja. Prijave radova traju do 22. ožujka.

Prijave za sudjelovanje na znanstvenom skupu otvorene su do 1. ožujka. Međunarodni skup “Animafest Scanner II” održat će se 10. i 11. lipnja, s ciljem stvaranja sinergije teorijskog i praktičnog diskursa, kao i razmjene između autora i znanstvenika. Animafest poziva međunarodne filmske i medijske znanstvenike da predstave najnovija otkrića s područja animacije te najavljuje kako će ove godine glavni govornik biti Giannalberto Bendazzi, slavni filmski teoretičar, kritičar i profesor, prvi dobitnik Animafestove nagrade za izniman doprinos proučavanju animacije.

Animafest Scanner II 2015. organizira se u suradnji s ASIFA-om Austrije, uz podršku Austrijskog kulturnog foruma u Zagrebu, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, AG Animation Društva za medijske studije (GfM), Odsjeka za kazalište, film i medije Sveučilišta u Beču te Sveučilišta Webster iz Beča.

Ovogodišnji Animafest Zagreb, 25. svjetski festival animiranog filma, održat će se od 9. do 14. lipnja, a novina je što će prvi put integrirati kratkometražno i dugometražno izdanje te predstaviti animirani filmovi svih dužina.

Prijave filmova za natjecateljski dio programa otvorene su do 1. veljače, a na poziv se mogu prijaviti kratkometražni animirani filmovi nastali nakon 1. siječnja 2014. godine i dugometražni animirani filmovi nastali nakon 1. siječnja 2013.

izvor: animafest via vizkultura

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: