Poziv

Tvoja animacija na medijskoj fasadi MSU

Autor/izvor: DAZ / animafest.hr 16/01/2015

Kao nastavak uspješne suradnje započete 2012., Animafest Zagreb u suradnji s Muzejom suvremene umjetnosti objavljuje otvoreni poziv Animation goes MSU! za trokanalne site-specific animirane radove u trajanju do 10 minuta koji će se prikazati na medijskoj fasadi MSU-a.

Svjetski festival animiranog filma Animafest Zagreb pozvao je sve zainteresirane da prijave svoje site-specific animirane radove za prikazivanje na medijskoj fasadi zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti tijekom ovogodišnjeg izdanja, kao i povjesničare, teoretičare animacijskih studija i ostale stručnjake za sudjelovanje na Međunarodnom znanstvenom skupu Animafest Scanner II 2015. Radovi odabrani na novom natječaju prikazat će se od 26. svibnja do 14. lipnja. Prijave radova traju do 22. ožujka.

Prijave za sudjelovanje na znanstvenom skupu otvorene su do 1. ožujka. Međunarodni skup “Animafest Scanner II” održat će se 10. i 11. lipnja, s ciljem stvaranja sinergije teorijskog i praktičnog diskursa, kao i razmjene između autora i znanstvenika. Animafest poziva međunarodne filmske i medijske znanstvenike da predstave najnovija otkrića s područja animacije te najavljuje kako će ove godine glavni govornik biti Giannalberto Bendazzi, slavni filmski teoretičar, kritičar i profesor, prvi dobitnik Animafestove nagrade za izniman doprinos proučavanju animacije.

Animafest Scanner II 2015. organizira se u suradnji s ASIFA-om Austrije, uz podršku Austrijskog kulturnog foruma u Zagrebu, Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, AG Animation Društva za medijske studije (GfM), Odsjeka za kazalište, film i medije Sveučilišta u Beču te Sveučilišta Webster iz Beča.

Ovogodišnji Animafest Zagreb, 25. svjetski festival animiranog filma, održat će se od 9. do 14. lipnja, a novina je što će prvi put integrirati kratkometražno i dugometražno izdanje te predstaviti animirani filmovi svih dužina.

Prijave filmova za natjecateljski dio programa otvorene su do 1. veljače, a na poziv se mogu prijaviti kratkometražni animirani filmovi nastali nakon 1. siječnja 2014. godine i dugometražni animirani filmovi nastali nakon 1. siječnja 2013.

izvor: animafest via vizkultura

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: