Razgovor

U tinelu su razgovarali Azra Suljić i Bogdan Budimirov

Autor/izvor: DAZ 14/12/2011

U utorak 13.12. u DAZ-u je organiziran razgovor U tinelu koji su vodili Azra Suljić i Bogdan Budimirov uz uključenje ostalih prisutnih. Pogledajte fotografije s razgovora u simuliranom dnevnom boravku.

U vrlo intimnoj atmosferi, druženje je započelo s projekcijom kratkog filma Koraci grada u kojem je prikazan rast Zagreba i izgradnja višekatnih stambenih zgrada južno od pruge. Zatim se Budimirov osvrnuo na svoja iskustva gradnje Studentskog grada i Zapruđa. Kasnije smo kroz razgovor prošli razne teme, od usporedbe njemačkog i hrvatskog mentaliteta do tajni za zdravlje i dugovječnost.

Ako još niste, ovdje možete pogledati video intervju s Bogdanom Budimirovom sniman ove godine.

Pročitajte najavu ciklusa razgovora U tinelu i pridružite nam se na sljedećem razgovoru uz kavu.

* tinel - dalmatinski izraz za  gostinjsku sobu, soba za goste

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: