Tribina

Umjetno svjetlo kao element grada

Autor/izvor: 1POSTOZAUMJETNOST 12/04/2012

Projekt 1POSTOZAUMJETNOST u suradnji sa Zelenom akcijom poziva Vas na tribinu Umjetno svjetlo kao element grada koja će se održati u četvrtak, 12. travnja 2012. s početkom u 19 sati u prostorima Zelene akcije, Frankopanska 1 (dvorište). Gost tribine je autor studije rasvjete Zagreba i stručnjak za scenarije svjetla Josip Ušaj, a urednik i voditelj Saša Šimpraga.

U kontekstu javnih prostora pod svjetlima grada podrazumijevamo ne samo javnu rasvjetu, već i tzv. akcentnu rasvjetu kao njenu nadogradnju, a kojoj je cilj isticanje gradskih volumena.

Na tribini će biti riječ i o rasvjeti objekata i cjelina, mostova, spomenika, uličnoj i blagdanskoj rasvjeti, utjecaju umjetnog svjetla na prirodu i ljude te opčenito problematici umjetnog svjetla u javnom prostoru Zagreba.

Više o projektu 1POSTOZAUMJETNOST pronađite na blogu:
http://1postozaumjetnost.wordpress.com/

U naslovu je fotografija svjetlosne instalacije Dišeš? autorice ANE Elizabet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: