Izložba

Uređenje prostora Save

Autor/izvor: DAZ 21/11/2012

U susret održavanju Savjetovanja o uređenju i višenamjenskom korištenju rijeke Save, u organizaciji udruge za očuvanje hrvatskih voda i mora Slap, deset godina nakon provedenog anketnog urbanističko-arhitektonskog natječaja za idejno rješenje uređenja prostora na potezu od Save od Podsuseda do Ivanje Reke, Društvo arhitekata Zagreba organizira izložbu nagrađenih natječajnih radova, s otvorenjem u petak, 23. studenog, u 19 sati.

Samo Savjetovanje će se održati u Staroj gradskoj vijećnici, Ćirilometodska 5, 27. studenog 2012. od 09 do 17 sati.

Sudjelovanje na Savjetovanju je otvoreno zainteresiranoj javnosti bez kotizacije osim za  sudionike kojima se izdaje potvrda o stručnom usavršavanju s dodijeljenih 8 bodova za sva područja tehničkih znanosti, za koje kotizacija iznosi 600 kn.

Više:
Poziv - Savjetovanje o Savi

 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: