Izložba

Vodstvo kroz izložbu Radovan Tajder. Arhitektura / Arhitekt

Autor/izvor: DAZ 26/02/2014

U četvrtak, 27. veljače 2014. u 19 sati, arhitekt Radovan Tajder održat će vodstvo kroz izložbu Arhitektura / Arhitekt koja je otvorena u Muzeju za umjetnost i obrt.

Sutra, u četvrtak 27. veljače, Radovan Tajder provest će vas osobnom velikom retrospektivnom izložbom koja je 25. veljače otvorena u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Kustosica dr.sc. Marina Bagarić je dugo pripremanom izložbom predstavila ovog hrvatsko arhitekta, koji već godinama radi u Beču, na profesionalan, ali i intiman način kroz njegove dnevnike – tekice. Naš intervju s Radovanom Tajderom, povodom izložbe „Radovan Tajder. Arhitektura / Arhitekt“ možete pročitati ovdje. Izložba  ostaje otvorena do 27. travnja 2014.

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: