Radionica

YARCH 2014 X-Change

Autor/izvor: DAZ 09/05/2014

YARCH poziva na sudjelovanje na natječaju YARCH 2014 X-Change Competition otvorenom za arhitekte, studente, dizajnere i umjetnike iz cijelog svijeta. Natječaj nije vezan uz program, temu ni lokaciju, a osnovni uvjet je da projekt mora biti izvediv u dva tjedna, tijekom ljetne radionice YARCH koja se održava na Cipru od 27. srpnja do 10. kolovoza 2014.

Godišnji YARCH workshop, koji se ove godine odvija na Cipru, poziva arhitekte, studente, dizajnere i umjetnike iz cijelog svijeta na sudjelovanje u YARCH natječaju. Natječaj teži ka istraživanju suvremenih tehnologija, novih, materijala, redefiniranju arhitektonske struke, novim programima, estetici i prostornoj organizaciji. Organizatori ističu kako je YARCH forum koji istražuje nove odnose između arhitekture i grada, izgrađenog i neizgrađenog okoliša, novog i starog grada.

Nema ograničenja u veličini, programu, ali projekt je potrebno koncipirati na način da je izvediv tijekom dvotjedne radionice koja se održava na Cipru od 27. srpnja do 10. kolovoza 2014. Za radionicu se moguće prijaviti u nekoliko kategorija, o čemu više potražite ovdje.YARCH

Komentari

Morate biti logirani kako bi mogli komentirati.

Projekt

STUDIO UP: Hotel Amarin

09/03/2017

Predstavljamo projekt Studija Up, Hotel Amarin smješten u Rovinju.

Projekt

SODA arhitekti – Kuća B

16/02/2017

Predstavljamo projekt studija SODA arhitekti: Kuća B

Projekt

Dinko Peračić i Roman Šilje - Građevinski fakultet u Osijeku

09/02/2017

Predstavljamo projekt autora Dinka Peračića i Romana Šilje: Građevinski fakultet u Osijeku