Predavanje

Zelena gradnja i prodaja zelenih ideja

Autor/izvor: DAZ 20/02/2013

Sve o tome kako "prodati" ideju zelene gradnje saznajte u DAZ-u 26. veljače.

Utorak 26. veljače u 17:00 u DAZ-u nas očekuje Michael P. Smithing, tema predavanja je „prodaja“ ideje zelenih zgrada investitorima i zakupcima prostora. Predavanje je namijenjeno arhitektima, voditeljima projekata, agentima za nekretnine, upraviteljima zgrada i developerima, a održava se u suorganizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj, RICS-a i Društva arhitekata Zagreb te uz sponzorstvo tvrtke Jones Lang LaSalle.

Očekujemo Vas u velikom broju te se nadamo zanimljivoj raspravi o ovoj aktualnoj temi. Predavanje i diskusiju moderiraju Michael P. Smithing MRICS, Predsjednik RICS-a Mađarske, te Hrvoje Kvasnička MRICS.
Ulaz je slobodan, prijave se primaju od 19. veljače sve do ispunjenja mjesta raspoloživih u DAZ dvorani za predavanja, a predavanje se boduje s 2 boda u sustavu stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata.

  

  

Rezultati

Dječji vrtić Brezovica

15/12/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja ZGRADE DJEČJEG VRTIĆA U BREZOVICI.

Rezultati

Poslovna zgrada Hrvatske Lutrije

25/11/2020

Rezultati natječaja za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja Poslovne zgrade Hrvatske Lutrije uz Aveniju Dubrovnik u Zagrebu

Rezultati

Spomen soba "Tigrova"

29/09/2020

Objavljujemo rezultate Natječaja za izradu idejnog rješenja uređenja, likovnog postava i opremanja Spomen sobe poginulih i nestalih „Tigrova“ u Domovinskom ratu.


 Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: