Predavanje

Zelena gradnja i prodaja zelenih ideja

Autor/izvor: DAZ 20/02/2013

Sve o tome kako "prodati" ideju zelene gradnje saznajte u DAZ-u 26. veljače.

Utorak 26. veljače u 17:00 u DAZ-u nas očekuje Michael P. Smithing, tema predavanja je „prodaja“ ideje zelenih zgrada investitorima i zakupcima prostora. Predavanje je namijenjeno arhitektima, voditeljima projekata, agentima za nekretnine, upraviteljima zgrada i developerima, a održava se u suorganizaciji Savjeta za zelenu gradnju u Hrvatskoj, RICS-a i Društva arhitekata Zagreb te uz sponzorstvo tvrtke Jones Lang LaSalle.

Očekujemo Vas u velikom broju te se nadamo zanimljivoj raspravi o ovoj aktualnoj temi. Predavanje i diskusiju moderiraju Michael P. Smithing MRICS, Predsjednik RICS-a Mađarske, te Hrvoje Kvasnička MRICS.
Ulaz je slobodan, prijave se primaju od 19. veljače sve do ispunjenja mjesta raspoloživih u DAZ dvorani za predavanja, a predavanje se boduje s 2 boda u sustavu stalnog stručnog usavršavanja Hrvatske komore arhitekata.

  

  

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: