Kazalište

ZKM / Akcija za sredinu listopada - 1+1 ulaznica gratis

Autor/izvor: DAZ 16/10/2019

Kupi jednu ulaznicu po cijeni 30 kuna, drugu dobivaš na poklon.

Nakon tri premijere, sredina listopada u ZKM-u pripada hitovima iz prošle sezone.
 
Za sve izvedbe niže navedenih predstava u razdoblju od 14. do 20. listopada ulaznicu možete kupiti po cijeni 30 kuna, a dodatno na svaku kupljenu ulaznicu, drugu vam poklanjamo. 
 
Informacije i rezevacije na 01/4876-721, 01/4872-561 i prodaja@zekaem.hr.
Vidimo se u Teslinoj 7!  
 
 
PANSION EDEN, redatelj: Arpad Schilling
 
Predstava u režiji slavnog Arpada Schillinga o obitelji koja je prisiljena iznijeti na čistac sve svoje laži i strahove, ali i zlouporabe moći, korupciju i religijska uvjerenja.
 
 
 
TRI X I JA, redatelji: Filip Nola i Arija Rizvić
 
Komorni triler s elementima komedije apsurda koji traži odgovore na pitanje kakve veze ima oznaka "XXX" s radnim sposobnostima i vještinama prilikom traženja posla.

Više.

 
HUDDERSFIELD, redatelj: Rene Medvešek
 
Duhovita i istovremeno potresna priča o generaciji 30-godišnjaka, koji na prijelazu u novi milenij teško iza sebe ostavljaju posljedice rata, a još teže pred sobom vide naznaku bolje budućnosti.
 

Rezultati

Ambulanta Gračani

06/03/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja zamjenskog objekta Dom zdravlja Zagreb Centar – AMBULANTA GRAČANI

DAZ

Program rada + članarine za 2020.

20/02/2020

Donosimo program rada DAZ-a te zahvaljujemo svim članovima koji plaćanjem članarina podupiru djelovanje DAZ-a kroz programe, sekcije i natječaja. Pozivamo Vas na uplatu članarine za 2020. godinu.

Rezultati

Ambulanta Špansko

17/01/2020

Projektni natječaj za izradu idejnog arhitektonsko-urbanističkog rješenja za NOVI OBJEKT DOMA ZDRAVLJA ZAGREB ZAPAD – AMBULANTA ŠPANSKO.
Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:


Medijski partneri:


Donatori: