Grimmer Vera

Tvrtka:

Studij arhitekture završila je na Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Od 1985. godine objavila je velik broj prikaza i kritika u domaćim i stranim arhitektonskim časopisima. Za Gradsku vijećnicu u Beču koncipirala je i organizirala izložbe: Dubrovnik (izložba fotografija Damira Fabijanića), Raumgedanken – 8 Architekten aus Zagreb te Beiträge zur Urbanität (Prilozi urbanosti). Glavna je urednica časopisa Oris. Dobitnica je nagrade ‘Neven Šegvić’ za 2003. godinu.

Vezane vijesti

28/02/2012 U tinelu

Osvrt na razgovor U tinelu: Vera Grimmer i Ana Dana Beroš

Na razgovoru U tinelu, održanom 21.02.2012. u DAZ-u, s glavnom temom Izdavaštvo i arhitektura, gošće su bile Vera Grimmer i Ana Dana Beroš, obje urednice časopisa Oris. I ovoga puta u tinelu se priča s teme o izdavaštvu proširila, na promociju i medijaciju arhitekture kroz izložbe, muzeje, simpozije... O čemu se još pričalo saznajte u nastavku.


16/02/2012 U tinelu

U tinelu: Vera Grimmer i Ana Dana Beroš

Pozivamo Vas na druženje i razgovor u tinelu gdje ćemo razmjenjivati iskustva i razmišljanja o prezentaciji arhitekture kroz medije, knjige, časopise, o digitalnim izdanjima i društvenim mrežama koje su od velike važnosti za prezentaciju arhitekata, arhitektonske struke, teorije  i arhitekture. 21.02.2012. u 19 sati  u tinelu razgovaraju Vera Grimmer i Ana Dana Beroš, razgovor moderira Davorka Perić, autorica programa.


13/05/2011 DAZ knjiga

Arhitektonski vodič Zagreb 1898. - 2010.

Kao saliven za ponavljače moderne arhitekture, bilo studente, ili pak one mrvicu starije, Arhitektonski vodič Zagreb 1898.-2010. svakako je nezaobilazno štivo na noćnom ormariću arhitekata. No, ukoliko ste tek posjetitelj grada zainteresiran za arhitekturu, vodič će zadovoljiti i najzahtjevnije gradoistraživače,  i to u dva izdanja – hrvatskom i engleskom.



 





Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:


Partneri:

 


Medijski partneri:

 

 


Donatori:



 



 

 


 



Program je realiziran uz potporu 
 Grada Zagreba


Potpora:



Partneri:



Medijski partneri:



Donatori:


  •  

 

Društvo arhitekata Zagreba
Trg bana Josipa Jelacica 3/1
t +385 1 4816151
daz@d-a-z.hr

DAZ bilten:

Prijavite se
Copyright ©2024 DAZ.